top of page
Logo_inPORT_black bijgesneden.png

 

in PORT Advocaten werd in 2013 opgericht als kantoor dat zich traditioneel voornamelijk bezig hield met gespecialiseerde bijstand aan de sector van het transport en de logistiek. Onze naam verwijst naar deze specialisatie en onze locatie in havenstad Antwerpen, maar ook het feit dat wij onze cliënten een veilige haven willen bieden bij juridische problemen.

 

​Dat is niet veranderd.

 

Of het nu over handels- of agentuurcontracten, dienstverleningsovereenkomsten, aansprakelijkheidsvorderingen of douanerecht handelt, onze kennis van deze sector maakt nog steeds het verschil bij de redactie van contracten, de adviesverlening en het oplossen van geschillen.

 

Deze kennis vertaalt zich bovendien in een niet te onderschatten voordeel wanneer onze advocaten adviseren of procederen op andere gebieden dan het zuiver transportrechtelijke.

 

We noemden ons dan ook geen 'transport lawyers', maar 'transport business lawyers'.

 

Deze vlag dekt evenwel de lading niet meer helemaal. Onze aanpak rendeerde en trok bijkomend cliënteel aan dat niet traditioneel verbonden is met haven en logistiek. Bijkomende specialisaties waren het gevolg, niet in het minst met betrekking tot vastgoed.

 

Vandaag is in PORT Advocaten is een klein maar flexibel kantoor, dat zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en de 100% beschikbaarheid van haar leden. Dat is bewust. Bij in PORT Advocaten wordt uw zaak niet door een anonieme medewerker of stagiair behandeld, doch door de advocaat die u kiest en op wiens capaciteiten u kan vertrouwen.

​​

Wij nodigen u uit om onze website verder te ontdekken en staan tot uw dienst om ook uw veilige haven te zijn in de woelige zee van het rechtsverkeer.

 

O

bottom of page